HR PARTNER TIL MUSIKKENS HUS

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du blik for mennesker, og ved du, hvad der adskiller en fremragende arbejdsplads fra en god arbejdsplads? Kan du sætte den faglige retning for HR og agere proaktiv støtte for ledere og medarbejdere? Så er det dig, vi søger til stillingen som HR Partner for Musikkens Hus.

Du vil blive en del af en spændende organisation med i alt 260 ansatte på tværs af afdelinger, hvor sammenhold, ansvar og hjælpsomhed præger kulturen. Musikkens Hus lægger vægt på deres eksklusivitet, og besidder et mindset, der bygger på, at tænke anderledes, mere kommercielt og gøre tingene på deres helt egen unikke måde. Du vil som HR Partner få en central rolle med ansvar for at udvikle og styrke HR-funktionen og på den måde skabe de mest optimale rammer for nuværende og kommende medarbejdere i huset.

HR på et operationelt såvel som strategisk niveau
En typisk hverdag som HR Partner i Musikkens Hus vil indebære en bred vifte af arbejdsområder på både strategisk og operationelt niveau. Som HR Partner vil du derfor få en stor berøringsflade, som involverer alle medarbejderne i Aalborg Symfoniorkester, Restaurant Fauna og Musikkens Hus. Helt konkret bliver din overordnede opgave at videreudvikle og facilitere effektive HR-processer. Mere konkret vil dine arbejdsområder omfatte:

 • Rekruttering, on- og offboarding af medarbejdere.
 • Udarbejdelse, gennemførelse og evaluering af APV, trivselsmålinger og trivselsaktiviteter mv.
 • Deltagelse ved prøvetids- og sygefraværssamtaler
 • Koordinering af MUS-samtaler, planlægning og opfølgning overfor lederne.
 • Gængse HR-administrative opgaver såsom udarbejdelse af ansættelseskontrakter og tillæg mv. samt forberedelse, indkaldelse og evt. deltagelse i lønsamtaler
 • Ledelsessparring og medarbejdercoaching.
 • Understøttelse af AMO og udvalgsarbejde.
 • Udvikling og implementering af den fremtidige HR-strategi.
 • Sikre gode GDPR-processer vedr. personale data samt at virksomhederne er ajour i forhold til lovgivning vedr. personalemæssige forhold.

Du vil referere til CFO’en, som du også kommer til at arbejde tæt sammen med i bestræbelserne på at videreudvikle HR. Din base vil være på kontoret på havnefronten, men du vil opleve stor frihed til selv at planlægge din arbejdsdag med fokus på synlighed i huset.

Erfaren HR-profil med fokus på udvikling
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. cand.merc., HD(O) eller lign. Dertil har du mindst 4-5 års erfaring fra en HR-stilling som enten HR-chef, HR-konsulent, HR-ansvarlig eller lign.

Som person forestiller vi os, at du er en behagelig og tillidsvækkende person med gennemslagskraft og synlighed, som formår at have fingeren på pulsen angående medarbejderne i huset, og det som rører sig, således du kan supportere og støtte lederne samt medarbejderne bedst muligt.

Du er selvstændig og har masser af gåpåmod samt trives i en hverdag, som til tider kan være hektisk. Af samme grund er det også vigtigt, at du er struktureret og kan skabe overblik. Samtidig er du ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og ønsker at tage teten på dine opgaver. Sidst, men ikke mindst er du en dygtig kommunikator, som evner at nå bredt ud til alle dele af virksomheden og kan begå dig på alle niveauer.

Musikkens Hus er nordjydernes musikalske samlingspunkt, så har du et hjerte for musikken eller måske bare en bred musiksmag, så ser vi det som endnu en fordel i rollen.

Musikkens Hus tilbyder:

 • En attraktiv mulighed for at præge sin egen stilling og være med til at påvirke retning og jobindhold.
 • En alsidig hverdag med mange snitflader på tværs af huset.
 • En stor grad af frihed under ansvar med mulighed for at kunne planlægge sin egen arbejdsdag.
 • Efteruddannelse eller kurser efter behov.
 • Et særdeles godt kollegaskab, hvor socialt samvær vægtes højt både i dagligdagen og ved forskellige sociale arrangementer.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Asgaard Recruitment, Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://asgaardrecruitment.dk/stillingsopslag/?hr=show-job/149017&linkref=111014&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842410

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet