HJ Kontorcenter A/S sætter ind syd for fjorden

Foto: Privat. Bjarke Matthiesen er 53 år, far til to børn på 17 og 19 år og bor i Stevnstrup ved Randers.
Profilbillede
dato

HJ Kontorcenter A/S opruster endnu engang og har derfor ansat Bjarke Matthiesen pr. 1/5 2023, som senior konsulent med formålet om at styrke og udvide virksomhedens tilstedeværelse syd for Aalborg.

Som en af de førende lokale kontorforsyninger i Nordjylland er HJ Kontorcenter A/S fra Frederikshavn nu klar til at styrke indsatsen syd for Limfjorden. Til at løse den opgave har HJ kontorcenter A/S ansat Bjarke Matthiesen, der kommer med mere end 27 års erfaring fra branchen.

- Jeg har solgt print- og softwareløsninger siden 1995 i både små og store virksomheder. Jeg holder altid det jeg lover og jeg bestræber mig altid på at skabe værdi for mine kunder. Med mine 27 års brancheerfaring og HJ Kontorcenters snart 40 årige jubilæum er jeg sikker på, at jeg og HJ Kontorcenter A/S er et godt match, og jeg ser frem til mange spændende opgaver, fortæller Bjarke Matthiesen.

Adm. direktør og ejer, Jens Ifversen supplerer.

- Vi er utrolig glade for at have tilføjet en så kompetent og erfaringsrig branchekender, som Bjarke til vores i forvejen stærke kopi- og printafdeling. Jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig godt.

Bjarke Matthiesen er 53 år, far til to børn på 17 og 19 år og bor i Stevnstrup ved Randers.

Ikke den eneste oprustning
Ansættelsen af Bjarke Matthiesen kommer i kølvandet på flere oprustninger fra HJ Kontorcenter A/S, som i november sidste år ansatte en Webshop Manager med formålet om at lave en ny webshop samt styrke virksomhedens digitale tilstedeværelse. Den nye hjemmeside blev lanceret i forrige måned.

- Vi er kommet godt ud på den anden side af Corona, og derfor har vi nu fundet det naturligt at styrke os yderligere med en ny webshop, øget digitalt fokus samt ansættelsen af Bjarke. Jeg er sikker på, at vi går nogle rigtig spændende tider i møde, forklarer Adm. direktør, Jens Ifversen.

Kilde: HJ Kontorcenter
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.