Gug Badminton klub vinder sponsorat på 20.000 kroner

Spillere og trænere fra Gug Badmintonklubs ungdomshold modtager sponsoratet af Claus Pedersen, afdelingsleder i Boxit i Aalborg C. Foto: Boxit
dato

Boxit’s nye koncept til at støtte lokale ildsjæle har netop uddelt et sponsorat på 20.000 kroner til Gug Badmintonklub. Pengene skal gå til ungdomsspillere, der får lov at komme på ekstern træningslejr.

Boxit gik i starten af året i luften med et nyt koncept for at tildele støtte til lokale foreninger, sportsklubber og ildsjæle. I Aalborg har virksomheden netop uddelt 20.000 kroner til Gug Badminton klub, der vil bruge den tildelte støtte på at sende deres ungdomsspillere på en ekstern træningslejr.

Badmintonklubbens drøm om at sende ungdomsspillere på en træningslejr på Jammerbugt Idrætscenter i Fjerritslev bliver til virkelighed med det nye sponsorat. På træningslejren kan de frivillige forældre og trænere bruge al deres tid på de unge mennesker fremfor praktiske opgaver. Støtten skal desuden gøre det muligt for Gug Badmintonklub at holde egenbetaling på et lavt niveau, så alle har økonomisk mulighed for deltage.

Andenpladsen på 5000 kroner gik til AIG - Aalborg Idrætsgymnastik. 

Boxit har udvalgt de nominerede blandt de ansøgninger, der er kommet ind, og de nominerede har efterfølgende selv været ude at påvirke deres organisation og støtter til at stemme på dem på Boxits hjemmeside, hvor der allerede nu er åbnet for ansøgninger til 2025.

BOXIT udlejer depotrum efter ”self-storage” princippet til privat- og erhvervskunder på 11 lokationer i Jylland og på Fyn. Endvidere udlejer virksomheden containere over hele landet og sælger og producerer specialdesignede containerløsninger til erhverv. I Risskov og Aalborg har BOXIT desuden kontorhoteller, der udlejes til mindre virksomheder. BOXIT ejes af Escot koncernen, der ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme i hele landet. www.boxit.dk

Kilde: BOXIT
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.