Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby

Profilbillede
dato

Der var formentlig tale om et sammenstød internt i det kriminelle miljø, da en 38-årig mand kort efter midnat, den 18. april 2024, blev stukket i brystet. Episoden fandt sted i et boligkvarter i Nørresundby. <br>En 45-årig mistænkt blev kort efter hændelsen anholdt; han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

Nordjyllands Politi modtog anmeldelsen klokken 00:35, hvor adskillige patruljer og redning blev sendt til stedet. Der blev iværksat førstehjælp, og forurettede blev hastigt indbragt til hospitalet, hvor hans tilstand i første omgang var kritisk. Den 38-åriges tilstand er nu stabil.

Den 45-årige blev i dag, torsdag den 18. april 2024, fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Aalborg. Her blev han sigtet for grov vold og varetægtsfængsles i fire uger.

Vicepolitiinspektør Niels Kronborg, der leder politiets efterforskning, fortæller om hændelsen: 
”Vores hypotese er, at knivstikket er kulminationen på en fejlslagen narkohandel. Har man oplysninger omkring knivstikkeriet, så søger vi stadig vidner til nattens overfald – kontakt endelig politiet på telefonnummer 114. Hvis man som borger i området føler sig utryg, eller har spørgsmål til politiet, så er man naturligvis også velkommen til at ringe.”

Politiet har for nuværende ikke flere oplysninger til sagen, af hensyn til den verserende efterforskning.

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi