BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Bühlmann søger en ildsjæl som brænder for gastronomi til vores centrale hovedkontor, med bred berøringsflade til alle vores hoteller.
Du har en evne til at udvikle og implementere nye madkoncepter - helt fra idé over projektledelse til etablering af nyt madkoncept. Du er struktureret og god til at forhandle leverandøraftaler til hele hotelkoncernen og holde dig orienteret på nye produkter og koncepter i branchen
Ved Bühlmann søger vi en gastronomisk ildsjæl til at hjælpe os med at bringe gastronomien og vores koncepter til næste niveau samt have struktur på koncernens leverandøraftaler. Med et gastronomisk og bæredygtigt afsæt skal du være med til at sikre et relevant og bæredygtigt udbud til Bühlmanns gæster. Med 8 hoteller, skal du kunne arbejde bredt i mange forskelligartede koncepter. Vi arbejder med alt fra cocktail i bar, til økologisk morgenmad og gastro retter i nogle af vores restauranter.
Primære opgaver
- Projektledelse
- Forhandle leverandøraftaler
- Strukturere leverandøraftaler
- Udvikle og implementere nye gastronomiske koncepter
- Koordinering med ledere og medarbejdere i driften af de nye koncepter
- Fokus på bæredygtighed
- Løbende udvikling og optimering af driften af området
- Opfølgning på KPI mål, målsætninger og nøgletal for området
Vi forestiller os, at du…
- Har erfaring fra restaurationsbranchen
- Har erfaring med, og vil lede gastronomiske projekter
- Er struktureret og kommunikativ stærk
- Er innovativ og konceptuel tænkende
- Er orienteret om de forskellige trends indenfor gastronomi
- Er idéudvikle til de forskellige kundegrupper/segmenter, så det passer til den overordnede strategi
- Er god forhandler
- Er struktureret
Ansøgningsfristen er 15.06.23, men tøv ikke med at sende din ansøgning, vi holder samtaler løbende. Vi modtager ikke ansøgninger pr. e-mail. Du sender en ansøgning ved at klikke "ansøg" her på siden. Ved spørgsmål, send en mail til People & Culture Manager Mia Lund Kollerup på mia@buhlmann.dk. Ansættelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.
Bühlmann
Bühlmann er værtskab i særklasse. Anemette og Danni Bühlmann er tredje generation i familien der driver hotel- og gastronomivirksomhed i Danmark.
Bühlmann-koncernen består af otte hoteller: Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Aalborg Airport Hotel, Villa Provence i Aarhus, Peak 12 Hotel i Viborg, Pier 5 i Aalborg, Hotel Royal i Aarhus og Billund Airport Hotel. Selvom alle hotellerne er forskellige og har deres egne unikke særpræg, arbejder de alle sammen ud fra de samme værdier: omhu, fleksibilitet, nærvær, passion og respekt for mennesker og miljø.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aalborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Bühlmann, Lyngvej, 1d, 9000 Aalborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://buhlmann.career.emply.com/ad/gastronomisk-udvikler-og-indkober/5gdkmu/da
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5835405