Food consult nordic giver tips til korrekt opbevaring af fersk fisk

dato

Så er der nyt fra Food consult nordic
OPBEVARING AF FERSK FISK

Grundlæggende krav:

1. Temperatur:
• Ferske fiskevarer skal opbevares ved 0-2°C
• Nedkøling skal ske hurtigst muligt
• Opbevaring i kølerum eller køleskab ved maks. 2°C

2. Korrekt opbevaring:
• Fisken skal ligge på is
• Fisken skal være i kontakt med is
• Fisken skal ligge i enkelte lag
• Is både under og omkring fisken

3. Praktiske tips:
• Brug stålbakker eller metalskåle
• Tun kan pakkes i folie før isning
• Kontrollér og efterfyld is efter behov
• Del mellem udstilling og kølerum ved store mængder

Food consult nordic er kommerciel partner med VORES By Aalborg og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.

Se mere om Food consult nordics på deres hjemmeside.

åbningstider

Jeg kan kontaktes alle hverdage mellem 08:30 og 16:00. Henvendelser på mail eller via kontaktformulaen besvares inden for 24 timer.

Seneste på facebook