Så er der nyt fra Food consult nordic
OPBEVARING AF FERSK FISK
Grundlæggende krav:
1. Temperatur:
• Ferske fiskevarer skal opbevares ved 0-2°C
• Nedkøling skal ske hurtigst muligt
• Opbevaring i kølerum eller køleskab ved maks. 2°C
2. Korrekt opbevaring:
• Fisken skal ligge på is
• Fisken skal være i kontakt med is
• Fisken skal ligge i enkelte lag
• Is både under og omkring fisken
3. Praktiske tips:
• Brug stålbakker eller metalskåle
• Tun kan pakkes i folie før isning
• Kontrollér og efterfyld is efter behov
• Del mellem udstilling og kølerum ved store mængder
Grundlæggende krav:
1. Temperatur:
• Ferske fiskevarer skal opbevares ved 0-2°C
• Nedkøling skal ske hurtigst muligt
• Opbevaring i kølerum eller køleskab ved maks. 2°C
2. Korrekt opbevaring:
• Fisken skal ligge på is
• Fisken skal være i kontakt med is
• Fisken skal ligge i enkelte lag
• Is både under og omkring fisken
3. Praktiske tips:
• Brug stålbakker eller metalskåle
• Tun kan pakkes i folie før isning
• Kontrollér og efterfyld is efter behov
• Del mellem udstilling og kølerum ved store mængder
Food consult nordic er kommerciel partner med VORES By Aalborg og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.
Se mere om Food consult nordics på deres hjemmeside.