Fem mistænkte indbrudstyve anholdt

Profilbillede

Berigelse ved Nordjyllands Politi har tidligere i dag, den 21. november 2022, anholdt fem personer, som man mistænker for at stå bag flere tilfælde af de indbrud, der i den seneste tid har plaget borgerne i Aalborg-området.

Det oplyser efterforskningsleder, politikommissær Ulf Munch Sørensen, der tilføjer, at dagens anholdelser er sket efter et længere efterforskningsarbejde af afdelingen for Berigelse.  

”Vi slog til kort efter klokken 9 mandag formiddag, og her foretog vi anholdelse af fem personer, tre mænd og to kvinder, der alle stammer fra lokalområdet. Ved anholdelsen af de fem personer blev de sigtet for flere indbruds- og tyveriforhold i især Hasseris og Kornblomstkvarteret i Aalborg,” siger politikommissær Ulf Munch Sørensen.

I forbindelse med indbrudskriminaliteten er der primært blevet stjålet designerlamper, dyre designermøbler samt sølvtøj. 

Politikommissæren oplyser, at der forventes grundlovsforhør i sagen i morgen i Retten i Aalborg

De anholdte er også blevet sigtet for indbrud og brugstyverier i andre politikredse, tilføjer Ulf Munch Sørensen, der forventer, at der kommer yderligere sigtelser i takt med, at efterforskerne fra Berigelse fortsætter deres arbejde i sagen. 

 

De anholdte i sagen er aldersmæssigt i 20’erne, 30’erne og 40’erne.

 

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi