Ejendomsmæglerne Hansen & Thoft tilbyder højtbeliggende villa i Frejlev med udsigt til trætoppe

dato

Højtbeliggende villa med udsigt til trætoppe i Frejlev

Kom nærmere:
Bellinisvej 16, 9200 Aalborg SV

Nu kan I blive de nye ejere af en dejlig villa på hele 197 kvadratmeter, beliggende for enden af en lukket vej i Frejlev. Her får I en rolig hverdag med alt det praktiske inden for gåafstand. Naturen og skovene ligger lige uden for døren, og det er nemt at komme til kysten for at nyde vandet. Samtidig er Aalborg C kun en kort cykel-, bus- eller biltur væk. Området er præget af fred og ro, hvilket gør det ideelt for børnefamilier eller par, der ønsker plads til hobbyer og gæster.

Hjemmet strækker sig over 197 kvadratmeter, fordelt på to etager, hvilket giver et væld af indretningsmuligheder. På førstesalen er der to værelser, en stue med altan og et flisebadeværelse, perfekt til børn, teenagere eller hobbyprojekter. Stueplanet forbinder via en entré og fordelingsgang de to værelser med køkken, stue, bryggers med vaskefaciliteter og et flisebadeværelse med brus og karbad. Her kan man skabe et soveværelse og et hjemmekontor, mens køkkenet byder på plads til samvær omkring spisebordet.

Hjemmets største fordel er det fantastiske lys og udsigt: Alle rum nyder godt af et skønt lysindfald og udsigt til de grønne omgivelser, særligt de to stuer, hvor store vinduespartier bringer naturen helt ind i rummet. Trælofter og -vægge giver desuden øverste etage en afslappet og behagelig følelse af skovhytte eller sommerhus. Altanen modtager solen fra syd, mens der under altanen venter endnu et solbeskinnet udeområde på fliseterrassen, og haven breder sig dejligt ud mod vest.

Kom ud og oplev ejendommen! Kontakt os på tlf. 72 100 128

Støt lokalt og giv Ejendomsmæglerne Hansen & Thofts Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Ejendomsmæglerne Hansen & Thoft på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/1061033469363220/posts/1082525013880732