Drømmer du om at komme fra sofa til 5 kilometer?

Profilbillede
Anja Nielsen

Fit & Fun Factory i Aalborg byder nu på muligheden for at gøre noget ved sofa-formen. Den 11. august starter endnu et hold op, der på blot 8 uger skal få dig fra sofa og til at kunne løbe hele 5 km. Der er dømt fællestræning én gang ugentligt, bodyscanninger, evaluering og masser af hygge og støtte under dette program. Det er først-til-mølle tilmelding.

Det er nu, at du har chancen, hvis din kondi skal forbedres. Her er der i hvert fald rig mulighed for, at nybegyndere kan blive taget godt ved hånden og få vejledning og støtte undervejs til at nå målet om at kunne løbe 5 km.

Tidshorisonten er to måneder med masser af fællestræning og ugentlige målinger for at hjælpe, vejlede og optimere både kondi og livsstil. 

Bag dette spændende program står arrangøren Fit & Fun Factory Aalborg.

Alle i samme båd

Her kan du med fælles ånd finde troen på, at det kan lykkes – også for dig, der er nybegynder. Den erfarne arrangør af dette 8-ugers program har flere forløb hen over året. Næste start er således d. 11. august – tilmelding nødvendig.

Programmet byder på et komplet løbeprogram, der foregår i fællesskab hver onsdag over de kommende uger samt løbende wellness evaluering med målinger. Her får du hjælp – også som nybegynder.

Der trænes i området omkring Marinaen og Vestre Fjordpark. Først-til-mølle tilmelding. 

Pris: DKK 399,-

Tilmelding kan ske her

Kilde: Redaktionen