Afdelingslæge ved Nuklearmedicinsk Afdeling, Aalborg Universitetshospital.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Speciallæge i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin søges til Nuklearmedicinsk Afdeling, Aalborg Universitetshospital i en 1- årig stilling med mulighed for forlængelse per 1. august 2024 eller efter aftale. Vi tilbyder et spændende job med gode udviklings- og forskningsmuligheder i et velfungerende team.  
  
Overordnet er Nuklearmedicinsk Afdeling karakteriseret ved høj grad af arbejdsglæde, hvilket til stadighed afspejler sig i medarbejdertilfredshedsundersøgelserne. 
 
Uddannelsesmæssigt har vi et rigtigt godt læringsmiljø, hvilket også fremgår af inspektorrapporterne. Det er med til at sikre vores yngre lægekolleger en solid basis- og specialist-uddannelse, og en af dine opgaver vil være at supervisere uddannelseslæger. 
 
Som selvstændigt universitetshospital er forskning højt på dagsordenen, og i Nuklearmedicinsk Speciale har vi en meget aktiv, velfungerende og dynamisk forskningsenhed under ledelse af specialets kliniske professor. 
 
Nuklearmedicinsk Afdeling har i denne sammenhæng et tæt, bredt og godt samarbejde med alle afdelinger på hospitalet, og samarbejde og dialog på tværs af specialer og faggrænser er en naturlig del af arbejdet. 
 
Kvalifikationer 
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i klinisk fysiologi og nuklearmedicin. Det forventes, at overlægen/afdelingslægen foruden at varetage klinisk arbejde, aktivt indgår i udvikling og uddannelse, herunder supervision og vejledning af uddannelsessøgende læger, afholdelse af konferencer og undervisning. Desuden er der rig mulighed for at indgå i forskning på afdelingen. 
 
Ansættelsesform  
I henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen samt funktionsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til cheflæge Henrik Bertelsen, e-mail hcb@rn.dk, tlf. 29 62 90 81.  
 
Ansøger vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Aalborg Universitetshospital har udarbejdet et skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer for ansøgere til speciallægestillinger i Region Nordjylland. 

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6006560

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet