Afdelingslæge søges til Klinisk Immunologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vægter du høj faglig standard inden for klinisk immunologi? Vil du være med til at udvikle klinisk immunologi i Region Nordjylland, så er denne stilling måske noget for dig.

Vi tilbyder

  • Indholdsrigt og spændende job
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling
  • Mulighed for medbestemmelse og medindflydelse
  • Mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse under hensyntagen til arbejdspladsen og dine ønsker
  • Gode kollegaer, fladt hierarki og et godt arbejdsmiljø med plads til humør i hverdagen
Vi forventer at du
  • Er speciallæge i klinisk immunologi på ansættelsestidspunktet
  • Engagerer dig i det faglige miljø og specialets udvikling
  • Har lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde med forskellige faggrupper
  • Har lyst til at indgå i et aktivt forskningsmiljø
  • Er en god kollega

Som afdelingslæge bliver du en del af vores faglig kompetente lægegruppe der består af både overlæger, afdelingslæger og uddannelsessøgende læger. Vi har fokus på opfyldelse af afdelingens kerneydelse samt udvikling, forskning og uddannelse af alle personalegrupper. Vores afdeling er kendetegnet ved høj faglighed blandt alle faggrupper og et godt tværfagligt samarbejde internt såvel som eksternt.

Som afdelingslæge vil du indgå i en teamledelse med en bioanalytiker/sygeplejerske, hvor I sammen har det daglige ansvar for de afsnit, som du bliver ansvarlig for. Som afdelingslæge har du det faglige ansvar og ansvarlig for udvikling af afsnittene. Du vil således få rig mulighed for at sætte dit præg på nogle fagområder og være med til at sætte den strategiske retning. Hvilke ansvarsområder som man vil få, vil foregå i dialog med dig og ud fra afdelingens behov. Vi håber du vil søge uanset hvilket interesseområde du har.

På Aalborg Universitetshospital arbejdes der med patientnær ledelse. Det betyder at speciallægerne er en fast del af afdelingens ledergruppe (udvidede afdelingsledelse) og har tæt samarbejde med afdelingsledelsen i forhold til at kvalificere disses beslutninger og er herigennem en tæt sparringspartner til afdelingsledelsen.

Vi har et aktivt forskningsmiljø, hvor ideer og resultater præsenteres og diskuteres. Som speciallæge er man en del af vores forskningsteam med både post docs, cand. scient´er og ph.d.-studerende. Afdelingens forskning omhandler cancerimmunologi, ekstracellulære microvesikler, biologiske markører ved cancer, og autoimmune sygdomme, immunbetingede neutropenier, transfusionsmedicin, primære immundefekter samt det Danske bloddonorstudie (DBDS).

Afdelingslægen skal sammen med afdelingens øvrige læger deltage bredt i afdelingens drift, herunder være en god samarbejdspartner for de kliniske afdelinger, deltage i vagtarbejdet samt deltage i forskningsprojekter i afdelingen enten på eget initiativ eller andres.
Afdelingslægen forventes at deltage i undervisningen af yngre læger, medicinstuderende og afdelingens personale samt kliniske samarbejdspartnere.

Vagtfunktion: Du vil indgå i afdelingens vagtfunktion fra hjemmet. I vagten er der på hverdage tilstedeværelsesvagt kl. 8.00 til 16.00 og efterfølgende vagt fra hjemmet fra kl. 16.00 - 8.00 med 90 min. tilkald. På arbejdsdage uden vagt er arbejdstiden kl. 8.00- 15.30. 

Om afdelingen:  Klinisk Immunologisk afdeling er den regionale specialafdeling i klinisk immunologi med lidt over 100 ansatte. Afdelingen består af en række specialiserede laboratorier, samt bloddonortapning.
KIA udfører blodbankvirksomhed, vævsbankvirksomhed (knogler og stamceller), blodtypeserologi, transfusionsmedicin, HLA-bestemmelse, cellulær immunologi, trombocytimmunologi, granulocytimmunologi, autoimmunologi, immundefektudredning på cellulært og molekylærbiologisk niveau, undersøgelse for smittemarkører i relation til leverbetændelse, HIV og syfilis. KIA har et stort analyseprogram til kvalitetskontrol af blod og blodkomponenter samt til diagnostiske formål for afdelinger på Aalborg Universitetshospital, andre sygehuse og primærsektoren.
Der er aktuelt ansat 4 overlæger, 1 afdelingslæge og 2 uddannelseslæger. Klinisk immunologisk afdeling har et aktivt uddannelses-, forsknings- og udviklingsmiljø som ud over lægegruppen består af cand.scient.´er, ph.d.-studerende, bioanalytikere, sygeplejersker, og sekretærer.


Vil du vide mere:
Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker at få fremsendt funktionsbeskrivelse, er du velkommen til at kontakte:
Cheflæge Betina Sørensen, betina.soerensen@rn.dk, telefon 20136861

Det praktiske:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Bedømmelsen af ansøgers kvalifikationer vil ske på grundlag af ansøgers oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de 7 kompetenceområder. ”medicinsk ekspert, Samarbejder, Kommunikator, Leder og Administrator, Akademiker, Sundhedsfremmer, Professionel”.

Ansøgningsfrist 5. september
Ansættelsessamtaler afholdes 7. september

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Reberbansgade 15, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://rn.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=0b293b44-6ccd-4110-94a6-af3c4304f35d

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5891235

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet

Seneste på facebook