Aalborg Karnevel - festen fortsætter i Kildeparken

Profilbillede

En kort status på Aalborg Karneval

Status:

Vesterbro er ryddet fra Limfjordsbroen og ned til krydset Hasserisgade – Vesterbro. Der er åbnet for trafikken frem til Hasserisgade.

Karnevalsoptoget er nu nået frem til Kildeparken hvor festen fortsætter.

Politiets leder af indsatsen vicpolitiinspektør Sune Myrup udtaler:
”Karnevallet foregår i god ro og orden og i forhold til den massive menneskemængde, er dagen forløbet roligt. Vi håber på, at den gode stemning fortsætter resten af aftenen.”

Klokken 1632 blev der anholdt en person for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen. Der har således på nuværende tidspunkt været foretaget 4 anholdelser, hvoraf to igen er blevet løsladt.

Den fremskudte skadestue, der er oprettet, har haft en travl eftermiddag. Der har været 142 henvendelser og 14 er sendt videre til skadestuen for yderlige behandling.


Pressens kontakt:
Politiets kommandostation (KSN) pressetelefon (+45) 4022 1240.
Enhedschef Kenneth Lübcke, Den præhospitale virksomhed, Region Nordjylland (+45) 2149 8015.

Pressekontakt under særlige hændelser
Under særlige hændelser, hvor en kommandostation (KSN) oprettes, er pressetelefon (+45) 4022 1240 i drift hos Nordjyllands Politi. Her besvares kun opkald relateret til den aktuelle hændelse.

Hvis denne pressetelefon periodevis ikke besvares under en hændelse, er det pga. hastende opgaver, der vanskeliggør eksklusiv servicering af enkeltmedier. Nordjyllands Politi anbefaler, at nyhedsmediernes journalister følger politiets informationsstrøm på Twitter (@Njylpoliti) og www.politi.dk/aktuelt.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi