BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du teknisk snilde, sans for detaljen samt viden/interesse for natur- og miljøområdet og lyst til at arbejde udenfor, så har vi drømmestillingen til dig.
Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet og myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er at balancere hensynene til både beskyttelse og benyttelse.
Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 1200 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 700 arbejdspladser har til huse i Odense. Vi er en organisation, der bygger på et stærkt, fagligt fundament, og hvor nye og erfarne medarbejdere arbejder, skaber og lærer sammen. Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Og det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne og ører på natur og miljø i Danmark.
Opgaverne
Overvågningsopgaver er inden for grundvandsområdet, sø, marin, vandløb og landovervågning. Hjælp til andre fagområder kan komme på tale.
Henover året består opgaverne af:
- Udtagning af grundvandsprøver
- Udtagning af prøver under landovervågningsprogrammet
- Vandkemiske undersøgelser i søer, marint og i vandløb
- Skibsfører på marine undersøgelser af ålegræs og makroalger
- Prøvetagning af bentiske kiselalger i vandløb
- Assistere ved fiskeundersøgelser i vandløb
- Prøvetagning af miljøfremmede stoffer
- Lettere datakvalitetssikringsopgaver
- Hjælp til biologiske undersøgelser i vandløb, sø og det marine kan komme på tale afhængig af kvalifikationer
- Hjælp til stoftransportprogrammet
- Evt. hjælp til udsortering af bunddyr i laboratorie
- Vedligehold og kalibrering af prøvetagningsgrej
- Ansvar for enhedens lager og evt. både
En af teknikerne skal arbejde en del på det marine område, hvilket kræver at man er søstærk. Endvidere er det en fordel at have speedbådscertifikat, trailerkørekort til personbiler (B/E) og VHF-certifikat – ellers skal man være indstillet på at tage det.
Dele af det praktiske arbejde i felten kræver, at man er i god fysisk form, og du skal være indstillet på feltarbejde i al slags vejr året rundt. Miljøstyrelsen er digital i felten, hvilket betyder, at data lægges direkte ind i fagsystemer ved udførsel af undersøgelsen.
Din profil
Vi forventer, at du har:
- En teknisk uddannelse, f.eks. jordbrug- eller miljøteknolog (evt. professionsbachelor), miljøtekniker, eller relevant tekniske baggrund
- Kendskab til dataindsamling og bearbejdning af data
- Faglig viden om biologiske og kemiske forhold i vandmiljøet
- Måske kendskab til det nationale overvågningsprogram og erfaring med de metoder der anvendes til overvågning i NOVANA
- Gode tekniske egenskaber og omhyggelighed med udførelse af prøvetagning og datahåndtering
- Du er god til at skabe løsninger, der er enkle og fagligt korrekte
- Du er udadvendt og kontaktskabende som person, samt at du er holdspiller, der vægter samarbejde, vidensdeling og holdånd højt
- Du har kørekort
Vi tilbyder
Vi tilbyder fagligt udfordrende opgaver i tæt samarbejde med gode kolleger i såvel vores egen enhed som i andre af Miljøstyrelsens enheder. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone. På enheden bliver du en del af teams med både AC’ere og teknikere, hvor samarbejde og dialog vægtes højt.
Der er tale om faste stillinger.
Om os
I Miljøstyrelsen Nordjylland er vi 55 engagerede kollegaer fordelt på 2 enheder; overvågning og grundvandskortlægning. Stillingerne er tilknyttet enheden for overvågning.
Du vil blive en del af et landsdækkende team, der har ansvaret for at gennemføre det nationale overvågningsprogram (NOVANA). Formålet med overvågningen er at indsamle viden om miljø- og naturtilstanden til dokumentation af effekterne af den eksisterende miljøindsats samt danne grundlag for den fremtidige miljøforvaltning. Vandområdet er omfattende, har stor politisk og mediemæssig opmærksomhed og er samtidig fagligt udfordrende.
Vi holder til i Aalborg, men arbejder tæt sammen med Miljøstyrelsens øvrige enheder. Der er høj trivsel på arbejdspladsen.
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 Centralorganisation af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) samt tilhørende organisationsaftale for jordbrugsteknologer/jordbrugsteknikere i staten samt forsøgsteknikere ved Aarhus Universitet.
Ansættelsesstedet er Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst.
Tiltrædelse snarest og senest 1. november 2024.
Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte kontorchef Svend Bråten, tlf. 29 92 63 20 eller funktionsleder Jeppe Skov Rafn, tlf. 21 36 96 79.
Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest den 10. september 2024.
Vi forventer at holde samtaler den 17. september 2024.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aalborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Miljøstyrelsen Nordjylland, Niels Bohrs Vej , 9220 Aalborg Øst
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 10-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6101896