Postdoc i Klinisk Sygepleje

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Forskningsenhed for Klinisk Sygepleje, Aalborg Universitetshospital søger en ny Postdoc i Klinisk Sygepleje pr. 1. maj 2024 eller snarest derefter. Stillingen kan søges af sygeplejersker med en ph.d.-grad.

Som Postdoc i Klinisk Sygepleje bliver du en del af Forskningsenhed for Klinisk Sygepleje, der har ansvaret for at bedrive og understøtte forskning, der tager afsæt i klinisk praksis og relevante mono- og tværfaglige sundhedsvidenskabelige problemstillinger.

Vi søger en ny kollega til at varetage forskning i klinisk sygepleje. Du vil primært blive ansvarlig for at understøtte og bedrive forskning; særligt inden for specialerne Kardiologi, Karkirurgi, Hjerte-og Lungekirurgi og Lungemedicin, men du kommer også til at indgå i forskningsprojekter på tværs af specialer.

I et nært samarbejde med hospitalets chefsygeplejersker, oversygeplejersker, UU-sygeplejersker, kliniske personale og øvrige forskere bliver du ansvarlig for den videnskabelige kvalitet i forskningsprojekter. Du skal medvirke til, at alle kliniske afdelinger inden for disse områder indgår i sygeplejefaglig forskning og udvikling.

Forskningsenhed for Klinisk Sygepleje udgøres af 16 ansatte fordelt på en forskningsleder/professor, 6 lektorer, 6 postdocs, en forskningsassistent og en specialkonsulent. Dertil er der aktuelt tilknyttet 5 ph.d.-studerende. Det fælles genstandsfelt er forskning i klinisk sygepleje, hvor nogle arbejder med overvejende specialespecifik forskning, mens andre arbejder med forskning af mere tværgående karakter.

Forskningsenheden tilbyder et spændende og dynamisk forskningsmiljø, som et bærende element for sikre forskning i klinisk sygepleje af høj kvalitet. Der vil være mulighed for kontinuerlig og relevant kompetenceudvikling, og afhængigt af dine kvalifikationer, vil der være mulighed for lektorbedømmelse og tilknytning til Klinisk Institut, Aalborg Universitet. Ligeledes vil du have mulighed for at arbejde med dit eget forskningsfelt.

Din funktion vil omfatte:

  • At initiere og udføre selvstændig forskning i klinisk sygepleje samt indgå i forskningssamarbejder med afsæt i den kliniske praksis og gældende strategier i tæt samarbejde med kliniske sygeplejersker, sygeplejersker med ansvar for udvikling og ledelsen.
  • At vejlede i forskningsprojekter, der gennemføres inden for de specialer, du er ansvarlig for.
  • At bidrage til koordinering af forsknings- og udviklingsprojekter/aktiviteter.
  • At fremme mono- såvel som tværfaglig sundhedsvidenskabelig forskning.
  • At bidrage til implementering af viden genereret gennem forskning i klinisk praksis, og dermed bidrage i udviklingen af den kliniske sygepleje.
  • At formidle resultater af egen forskning i nationale og internationale anerkendte tidsskrifter samt ved oplæg regionalt, nationalt og internationalt.
  • At understøtte formidling af forsknings – og udviklingsprojekter
  • At bidrage til at udvikle og vedligeholde det gode og inspirerende forskningsmiljø såvel det mono- som det tværfaglige samarbejde på tværs af specialer og på tværs af sektorer og uddannelsesinstitutioner.
  • At medvirke til at rekruttere og understøtte sygeplejerskers videreuddannelse med henblik på udvikling af kompetencer, som er relevante for udvikling og forskning i faget sygepleje.
  • At bidrage til vejledning og uddannelse af studerende på master-, kandidat- og ph.d.-niveau.
  • At indgå i interne såvel som eksterne samarbejdsrelationer, der kræver forskningsrepræsentation.
  • At medvirke i planlægning og gennemførelse af nationale og internationale konferencer, ph.d.-kurser, og andre kurser og møder med relevans for forskning.
  • At bidrage i nationale og internationale forskningssamarbejder med relevans for forskning i klinisk sygepleje inden for de forskellige specialer.

Kvalifikationer
  • Sygeplejerske med ph.d.-grad
  • Klinisk forskningserfaring og dokumenteret videnskabelig produktion i form af peer-reviewed artikler
  • Forskningsmetodisk bredde og gerne erfaring med såvel kvantitative som kvalitative metoder
  • Kundskabs- og erfaringsgrundlag i relation til undervisning, vejledning og evaluering
  • Erfaring med klinisk forskningssamarbejde på tværs af faggrupper og institutioner
  • Gode samarbejdsevner og evne til at arbejde selvstændigt
  • Gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
  1. Motiveret ansøgning, der afspejler:
    1. Indsigt i forskning forankret i klinisk sygepleje, max 2 sider
    2. Plan for egen forskning, max 1. side
  2. Opdateret CV inkl. publikationsoversigt
  3. Relevante eksamensbeviser og kopi af autorisation

Ansøgningsfrist er d. 10. marts, 2024. Samtaler forventes afholdt i uge 11.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er fast og varetages på fuld tid. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forskningsleder og professor Mette Grønkjær på tlf. 51 29 08 26 eller e-mail: mette.groenkjaer@rn.dk

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aalborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Søndre Skovvej 15, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997455

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet